Uleiuri emulsionabile - Minerale

 

Sunt produsele emulsionabile cu cel mai ridicat continut de ulei mineral ( 40-70%). In amestec cu apa formeaza emulsii laptoase (opace).

Prezenta aditivilor de extrema presiune (EP) din formula lor chimica le confera posibilitatea efectuarii prelucrarilor foarte dure, unde lubrifierea foarte buna este o conditie esentiala.

 

Uleiuri emulsionabile - Semisintetice

 

Sunt produse care au un continut mediu de ulei mineral ( 5-40%). In amestec cu apa formeaza emulsii translucide.

Compusii sintetici, precum si aditivii de extrema presiune care-i contin, le recomanda ca produse ce acopera o mare gama de prelucrari. Aplicatii tipice: Strunjire, Frezare, Gaurire,Rectificare ... 

 

Uleiuri emulsionabile - Sintetice

 

Sunt produsele care au un continut de ulei mineral ZERO. Formeaza, in amestec cu apa, solutii complet transparente.

Unele produse sintetice contin lubrifianti sintetici care sa asigure posibilitatea prelucrarilor grele (ex: creepfeed , rectificare de forma). Aplicatii tipice: - Toate tipurile de rectificari.

 

Uleiuri neemulsionabile - pentru operatii de Honuire

 

Uleiuri multifuncţionale potrivite  pentru prelucrarea oţelului şi fontei cu toate tipurile de scule. Uleiul pentru operatii de honuire este folosit în fabricile de motoare şi transmisii pentru prelucrarea arborilor cotiţi, axelor cu came,cămăşilor cilindrilor şi planetarelor precum şi la rectificarea şi superfinisarea inelelor de rulmenţi.

Recomandări de utilizare : uleiul pentru operatii de honuire se utilizează ca ulei pur. Este recomandabilă curăţarea sistemului, înainte de folosire, pentru a îndepărta orice cruste sau depuneri. Informaţii despre acest produs sunt disponibile la cerere.

 

Uleiuri neemulsionabile - pentru elctroeroziune

 

Lichid specializat pentru prelucrarea prin electroeroziune, conceput special  pentru operaţii de finisare delicate.

Principalele lui utilizări includ prelucrarea de matriţe pentru turnare sub presiune a aluminiului sau pentru maşini de injectat material plastice şi fabricarea lamelelor pentru turbo motoare în industria aviatică.

Poate fi  folosit pentru perforarea fină a fagurilor aerodinamici în aliaje cu nichel,precum si la maşini cu bazin individual cât şi în sisteme centralizate.

 

Uleiuri neemulsionabile - pentru operatii de rectificare

 

Ulei neemulsionabil destinat operatiunilor foarte dificile din punct de vedere al solicitarilor asupra uleiului, de exemplu brosarea sau gaurirea adanca, unele rectificari si strunjiri.

Ulei neemulsionabil de inalta performanta destinat operatiunilor de rectificare speciale, operatiuni ce necesita lubricitate mai ridicata, cum este rectificarea cu CBN (cubic boron nitrate).

Ulei neemulsionabil destinat operatiunilor de honuire, superfinitie, anumite operatii de rectificare, strunjire.

 

Uleiuri neemulsionabile  - pentru gauri adanci

 

Printre utilizarile consacrate se numara gauririrea pompelor de injectie si a cremalierelor de directie cu echipament TBT.

Utilizat de asemenea in Industria aeronautica si cea a prelucrarii tevilor pentru executarea gaurilor adanci in metale dure ca inconel si tinan.

Utilizabil pentru toate operaţiile de găurire prin ghidaj.

 

Uleiuri neemulsionabile - pentru operatii de aschiere

 

Ideal pentru ateliere de prelucrări care execută comenzi pentru terţi,utilizând procese tehnologice variate, în condiţii dificile, pe mare varietate de maşini şi materiale.

Burghierea şi prelucrarea alezajelor adânci ale cilindrilor hidraulici

Burghierea găurilor adânci în materiale dure şi refractare, inconel şi titan, în industria aeronautică

Filetarea cu pieptene a oţelurilor moi, cu rezultate excelente

Strunjirea oţelului dar şi găurirea, filetarea şi roluirea pe strunguri simple şi automate cu axe multiple.

Rectificarea cu viteză constantă a articulaţiilor (pivoţilor) sistemului de direcţie auto

 

 

 

 

Furnizori

Houghton
Mobil
Shell

Doresc oferta de pret sau detalii despre Emulsii de aschiere, uleiuri neemulsionabile si anticorozive