Curatitori Industriali pe baza de apa  

Domenii de utilizare:


Curatirea murdariei uleioasa, grasa sau cu funingine, de exemplu la utilajele din constructii, camioane, constructii si suprastructuri, masini-unelte, utilaje de imbuteliere, a reziduurilor de ulei sau unsoare de pe podelele atelierelor si din industria alimentara.

Avantaje:
Combinatie de substante active cu aditivi de protectie anticoroziva pe termen scurt. Nu contine solventi, deci nu emana vapori nocivi. Biodegradabil, cu un excelent comportament de separare. Nu ataca plasticul, etansarile, cauciucul si suprafetele metalice sensibile. Inregistrat la NSF in categoria A1 sub nr. 129003.

Utilizare:
Diluare cu apa pina la 1:40 in functie de gradul de murdarie. Pentru suprafete foarte murdare este recomandata o dilutie de 1:5. In toate celelalte cazuri este suficienta o dilutie de 1:10 pana la 1:40. Curatati cu solutia diluata si clatiti dupa scurt timp cu apa sau stergeti cu o carpa. Poate fi utilizata si cu echipamente de inalta presiune. Recomandam incercarea rezistentei suprafetelor inaintea aplicarii. 

Curatitori Universali pe baza de soventi  

Recomandati pentru degresarea suprafetelor de alunecare, frecare, aderenta. Indeparteaza resturile de ulei si grasimi, lichide de frana, silicon. 

Eficienta inalta prin reteta complexa compusa din substante active de curatare, pentru  crearea  unui mediu de lucru placut.

Se preteaza la curatirea tuturor tipurilor de suprafete din industrie, mestesug, ateliere, hobby si gospodarie. Este un curatitor activ modern pe baza de solventi. Evaporare rapida fara reziduuri a curatitorului. Nu exista racire si astfel nici condensare la suprafata. Protectie anticoroziva pe termen scurt prin tehnologie – inhibitor VCI.

 

 

Doresc oferta de pret sau detalii despre Curatare