Odata cu aderarea la Uniunea Europeana a Romaniei, in industria alimentara si activitatile conexe ale acesteia (farmaceutica, ambalaje, jucarii etc.) conform HG 924 / 2005 privind Regulile generale pentru igiena produselor alimentare, toti operatorii economici din industria alimentara trebuie sa puna in aplicare , sa implementeze si sa mentina o procedura sau proceduri permanente bazate pe principiile sistemului HACCP (Analiza Riscurilor si Punctelor Critice de Control) incepand cu 1 octombrie 2006, fapt pentru care s-au elaborat si ghiduri de bune practici pentru a sprijini agentii economici in activitatea lor. Aceasta inseamna ca pentru siguranta si igiena alimentara, pentru majoritatea aplicatiilor, produsele folosite in activitatea de productie si intretinere au nevoie de abilitari alimentare conforme cu legislatia europeana.

Pentru a veni in sprijinul agentilor economici din industria alimentara, o gama foarte larga din produsele OKS au obtinut aceste abilitari.

Dorinta de a dezvolta o afacere durabila in Romania, calitatea produselor comercializate, precum si capacitatea de a oferi solutii viabile la nevoile partenerilor nostri au condus la o dezvoltare accelerata a afacerii. Ne bucuram sa avem ca parteneri actori importanti de pe piata auto si cea industriala.

 Produsele pentru întreţinere şi mentenanţă folosite în industria alimentară şi a băuturilor, în industria farmaceutică şi cosmetică trebuie să îndeplinească standarde speciale atât în privinţa compoziţiei cât şi a calităţii.

Comercializam :

  • Detergenti si desinfectanti pentru industria alimentara si agricultura
  • Detergenti intretinere INSTITUTIONAL
  • Detergenti industriali pentru haine
  • Detergenti pentru masini automate de spalat vase
  • Echipamente de spalare
  • Instalatii UV sterilizare apa
  • Modificarea liniilor de lubrefiere normale pe DRY LUBRICATION

 

 

Doresc oferta de pret sau detalii despre Solutii igiena pentru Industria Alimentara